Het multifunctionele sport & cultuurcentrum Dorpshuis Angeren is een ‘alles-onder-1-dak-zalencentrum’ en omvat naast acht multifunctioneel inzetbare ruimtes tevens 2 sportzalen en een theaterzaal met een vast podium. Informatie over de diverse ruimtes krijgt u onder de knop zalen

SERRE/FOYER

Een gezellige en ruime serre verwelkomt u in ons centrum. Het is ook de plaats waar u na het sporten, musiceren of vergaderen even rustig in een zitje of aan de bar kunt ‘nakaarten’ onder het genot van een drankje, hapje of een vers kopje koffie!

Als de buitentemperatuur het toelaat is vanuit de serre ook ons terras bereikbaar met gezellige zitjes.

NAGENOEG ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor sportieve-, culturele- en muzikale evenementen, vergaderingen, congressen en cursussen. Ook het vieren van jubilea, (verenigings)feesten, recepties en thema- avonden behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Via prima cateraars of eigen keuken verzorgen we op uw verzoek ook de inwendige mens naar uw wens en budget.

Activiteiten die wij frequent binnen onze deuren mogen begroeten zijn o.a. sport-toernooien op allerlei gebied, ballet- en dansvoorstellingen, toneel- en musical-uitvoeringen, muziek- en zangconcerten, modeshows, regionale kaart-toernooien, sociale activiteiten van Zonnebloem Angeren en St. Welzijn Lingewaard, rommelmarkten en uiteraard heel veel lokale feestelijke evenementen zoals de vieringen van het carnaval, sinterklaas en Koninginnedag..

Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie o.a. concerten van gerenommeerde artiesten, winterbios op groot scherm in ons filmcafe , kinderactiviteiten zoals Halloween 4 Kids en talrijke andere events. Kijk voor een compleet overzicht in onze agenda.

Ook het prestigieuze internationale evenement “Steeldays 2000” (met deelnemers uit 19 landen!) had een zeer succesvolle (her)start binnen onze muren en in November 2003 bood ons podium onderdak aan een daverend optreden van de Nederlandse finalisten van het 1e Internationale Eurovision Junior Songfestival georganiseerd door AVRO-tv.

Door mobiele paneelwandsystemen en verbindingen tussen de verschillende zalen is het mogelijk om in de gezamenlijke ‘begane-grond ruimtes’ een activiteit te laten plaatsvinden voor ongeveer 1250 personen.

Ter ondersteuning van uw organisatie(plannen) is er een plattegrond of tarievenlijst te downloaden.

AUDIO-VISUELE ONDERSTEUNING NODIG?

Wij beschikken over diverse apparatuur zoals beamers, draadloos wifi-netwerk, diverse projektieschermen, katheder, flip-over, whiteboards, projectortafel, dvd-speler en grootbeeld Plasma TV.

Deze multimedia artikelen zijn tegen een zeer redelijke huurvergoeding te gebruiken ter ondersteuning van uw activiteit of evenement.

Ons basis geluids-systeem en theaterlicht-voorziening is veelal voldoende voor de meeste evenementen. Onze standaard technieklijst sturen wij u op verzoek graag toe.

ROLSTOELVRIENDELIJK

Ook door rolstoelgebruikers en mindervalide gasten is het Dorpshuis prima bereikbaar en te gebruiken.

Er is een hellingbaan nabij de hoofdentree en in het gebouw is een invalidentoilet en (rolstoel)lift aanwezig. Voor gebruik van onze bovenzaal is ook een personenlift aanwezig.

KINDEROPVANG SKAR, BASISSCHOOL MARANG en PEUTERSPEELZAAL PINKELTJE

hebben onder ons Kulturhusdak ook een eigen ruimte dus u kunt uw kind bij hen aanmelden voor buitenschoolse opvang in uw eigen dorp.

Ook op het gebied van ZORG vervuld Dorpshuis Angeren een rol binnen onze gemeenschap. Zo heeft Trombosedienst Gelderland bij ons haar prikpost en is er maandelijks een Repaircafe(SWL).

Daarnaast heeft ZORGCENTRA BETUWELAND een DAGOPVANG in ons Kulturhus en heeft BUURTZORG ANGEREN haar vaste steunpunt in ons souterrain.

Neem contact op met ons om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

GRATIS

Wist u trouwens dat verenigingen en/of groeperingen die lid zijn van onze Vereniging in het Dorpshuis

gratis gebruik kunnen maken van onze zalen t.b.v. bestuurs- en ledenvergaderingen ?

Onze zalen kennen gelukkig een hoge bezettingsgraad dus tijdig uw ruimte reserveren bij onze beheerders voorkomt teleurstelling

Verder lezen