Arm om mijn schouder Theatershow - Dick van Altena Quintet   (was show van 11 oktober 2020)

17 okt
14:30 - 17:00

De oosterhoutse zanger Dick van Altena is in het najaar van 2021 te gast in Dorpshuis Angeren Theater met zijn theaterproduktie ‘Arm om je schouder’ samen met het onlangs gevormde Dick van Altena Quintet. Kaarthouders van deze verplaatste show van 11 oktober 2020 hebben hun tickets kunnen behouden voor deze show op zondag 17 oktober 2021..

Het schouwburgpodium is allang geen onbekend terrein meer voor Dick van Altena. Met de showreeks Back to the country toert hij al een decennium lang door Nederland en België. Daarnaast gaat hij nu met zijn eigen muziekproductie Arm om je schouder de theaters in. De titel van de voorstelling is ontleend aan Dicks’ compositie. Die arm om mijn schouder die inmiddels de status van evergreen heeft verworven.

Het Dick van Altena Quintet bestaat, naast Dick zelf, uit leden van de Tilburgse formatie Savannah. In een semi-akoestische setting krijgt u een muzikale arm om de schouder met liedjes van Van Altena’s bejubelde album Novemberwind en zijn meest recente CD Late Lente.

Meer geplande evenementen van dorpshuis-theater:

Muziek, zang en dans

Details

(was show van 11 oktober 2020)

Activiteit:
Arm om mijn schouder Theatershow - Dick van Altena Quintet

Datum:
17 October 2021

Tijd:
14:30

Zaal open:
13.30 uur


Toegangsprijs:
17,50