Back to the Country - 10e editie jaar uitgesteld

3 jan

Back to the Country is inmiddels niet meer weg te denken uit de theaters. De zalen worden voller en de shows talrijker, Back to the country is inmiddels een vaste waarde in de schouwburgen en niet meer weg te denken uit de theatercatalogi. Ook in dit 10e seizoen van deze meermaals bekroonde muziektheaterproductie viert de nostalgie hoogtij en wij zijn blij om ook de traditie in het 10e jaar vol te kunnen houden door het jaar te starten met deze produktie op ons podium.

Somewhere Between (2009) en Back to the Country 1 t/m 9 (allen uitverkocht) waren ook in onze theaterzaal een daverend succes dus in dit muzikale vervolg hebben we alle vertrouwen!

De band Savannah en solist Dick van Altena nemen u mee terug naar de hoogtijdagen van country en rock-’n’-roll. In het geheel vernieuwde programma van de 10e editie hoort u ongetwijfeld veel van uw ‘country darlings’.

Ruim dertig songs komen langs in deze muziekreis door de tijd. Nummers die u moeiteloos mee kunt zingen naast verrassende titels met een hoog ‘o ja’ gehalte. Van Johnny Cash tot The Mavericks, ze komen allemaal voorbij.

Na het optreden in de zaal is er nog een bonus in de vorm van een ongedwongen afterparty in de foyer van het theater. Meezingen mag!

Kaarten bestellen


  Meer geplande evenementen van evenement:

  Muziek, zang en dans

  Details

  Activiteit:
  Back to the Country - 10e editie jaar uitgesteld

  Datum:
  03 January 2021

  Tijd:
  14:00

  Zaal open:
  13.00


  Toegangsprijs:
  17,50