Back to the Country (Part 12)   Verplaatste show uit 2021/2022!

10 jarige Angerse jubileumeditie!

8 jan
14:00 - 16:30

Door de verlenging van de Covid-maatregelen waren wij als organisatie, na overleg met de optredende artiesten, opnieuw genoodzaakt om de concertreeks te verschuiven.

Uiteraard blijven de door u gereserveerde en reeds betaalde toegangskaarten hun geldigheid behouden voor de shows op de nieuwe data in 2023.

Mocht u onverhoopt niet kunnen of andere vragen hebben over bovenstaande neem dan gerust contact op met beheerder@dorpshuisangeren.nl

 

Back to the Country is na het 2e lustrum Neêrlands langstlopende countrymuziekproductie. Ook in dit elfde seizoen heeft de 7-koppige cast opnieuw een pakket liedjes samengesteld om van te smullen.

Hoofdgerecht is natuurlijk de 2 uur durende show waarin ruim 30 titels de revue passeren. De acts staan al decennia lang aan de Europese country top en hebben hun sporen meer dan verdiend.

Kortom, 10 jaar Back to the country (in Angeren) en 80 jaar muziekervaring. Je ziet het, alle ingrediënten zijn aanwezig voor weer een hoogstaand en onvervalst avondje nostalgie: klassiekers uit de rijke country historie met uitstapjes naar aanverwante muzieksoorten, opgediend door Dick van Altena en de band Savannah.

Plaatsing van bezoekers zal plaatsvinden volgens de dan actuele RIVM coronaregels dus u kunt veilig genieten!

RESERVEER NU!

tickets@dorpshuisangeren.nl

Meer muziek bij ons horen en zien? Kom op 22 oktober 2023 naar dialectmiddag “ALLES PLAT”

 

Meer geplande evenementen van dorpshuis-theater:

Cultureel

Details

Verplaatste show uit 2021/2022!

Activiteit:
Back to the Country (Part 12)

Datum:
08 January 2023

Tijd:
14:00

Zaal open:
zaal open: 13.00 uur


Toegangsprijs:
17,50