Jubileumconcert Harmonie Angeren 100 jaar

Oh wat een 100 jaar

6 nov
20:00 - 22:30

Op zaterdagavond 6 november zal het jubileumconcert plaatsvinden van Harmonie Angeren. Een gezellige avond met diverse genres aan muziekstijlen zoals u van ons gewend bent. En uiteraard valt er daarnaast ook van alles te zien, te horen en te beleven deze avond in het Dorpshuis in Angeren.

Oh wat een 100 jaar!
De harmonie zal natuurlijk stil staan bij het 100-jarig jubileum. Maar niet op een standaard manier. (U kent onze harmonie al wel een beetje.) Geinspireerd door het RTL4 programma “Oh Wat een Jaar” nemen we u mee door de afgelopen eeuw. Met veel vrolijkheid en humor dus. Weet jij wat eerder is uitgevonden: de paperclip of de broodrooster? En weet jij nog hoe een woonkamer uit de jaren ’80 of een tienerslaapkamer uit de jaren ’90 eruit zag? Zoek het zeker even op voor je ons concert bezoekt!

De avond zal worden gezongen en gepresenteerd door niemand minder dan Martijn van Vuuren en Hanneke Engels. Deze twee hebben het publiek al vaker weten te raken en te vermaken op onze themaconcerten. Martijn en Hanneke konden dan ook niet ontbreken op dit concert waar we terugkijken op de mooie concerten die de revue zijn gepasseerd.

Repertoire

Het repertoire is – zoals u ook gewend bent – divers. Van songfestivalwinnaar Arcade tot het prachtige Bridge of Troubled Water en van Bella Ciao (bekend van Netflix’ la casa de papel) tot aan “Show must go on” van Queen. Hoe toepasselijk dit coronajaar.

En omdat we de afgelopen jaren o.l.v. Casper Braafhart zulke mooie themaconcerten hebben gegeven zijn die samengesmolten tot een medley. In 7,5 minuut zie en hoor je 16 concerten voorbij komen. Van “All you need is love” tot “Soldaat van Angeren” en van “Muzikaal Cluedo” tot de “Muzikale Pubquiz”. Kortom een leuke en afwisselende avond gaat het zeker worden!

De harmonie kan gelukkig weer op volle kracht repeteren! De muzikanten zijn fanatiek aan het repeteren om een mooi concert neer te zetten.

Corona

Corona maatregelen? Daar houden we ons uiteraard aan. De exacte regels voor 6 nov zijn nog niet bekend, maar houd er rekening mee dat je de qr-code moet kunnen laten zien. Mochten er ineens door nieuwe maatregelen minder mensen in de zaal terecht kunnen vanwege de dan geldende maatregelen , dan krijgen de mensen die het eerst besteld hebben voorrang. Wacht dus niet te lang met het kopen van een kaartje!

Kaartverkoop

Fysieke kaarten zijn te koop aan de bar in het Dorpshuis of online via de website van de harmonie. Voor slechts 10,- maak je dit vrolijke en unieke concert t.g.v. 100 jaar harmonie mee. Een kaartje is inclusief een gratis consumptie.

In 2022 een afsluitend concert

Het concert op 6 november is alweer groter en uitgebreider geworden dan we aanvankelijk van plan waren, desondanks willen we in mei/juni 2022 ons 100-jarig jubileum nog grootser afsluiten. Het plan is om dit in een zelfde stijl als Angeren LIVE te doen. Dat was de titel van ons concert bij het 90-jarig jubileum. Zodra er een datum is, lees je dat uiteraard hier.





Meer geplande evenementen van evenement:

Muziek, zang en dans

Details

Activiteit:
Jubileumconcert Harmonie Angeren 100 jaar

Datum:
06 November 2021

Tijd:
20:00

Zaal open:
19:30


Toegangsprijs:
10


Bestel kaarten