The Wieners dit is evenement is helaas afgelast wegens geldende corona maatregelen

The Wieners are coming back!

14 mrt

Vintage rock’n’roll uit de fifties en vroege sixties! The Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude rock’n’roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers, Ricky Nelson en veel meer. Swingend en authentiek!

Sinds 2005 spelen ze op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. Ze toerden inmiddels 7 keer in Engeland waar ze een heel goede naam hebben in het rock’n’roll-danscircuit. The Wieners brachten 4 tribute-cds uit en een DVD. Ze waren te zien bij De Wereld Draait Door en bij VI, traden diverse keren op met topvioliste Emmy Verhey en ze wonnen de Dutch Country Music Award.

Een groot succes was de theatertour The Wieners Play The Everly Brothers, langs maar liefst 90 theaters in 2 seizoenen. Ook de theatershow: The Wieners Play Buddy Holly was een groot succes in Angeren alsmede de tributeshow op 1 maart j.l.

Kortom… alle reden om ze weer terug op ons podium te vragen.

Kom genieten van stevige rockabilly tot suikerzoete tearjerkers. Bij The Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox.

Bestel hier je kaarten!

Informatie over betaling volgt daarna via e-mail


  Meer geplande evenementen van evenement:

  Muziek, zang en dans

  Details

  Activiteit:
  The Wieners dit is evenement is helaas afgelast wegens geldende corona maatregelen

  Datum:
  14 March 2021

  Tijd:
  14:30

  Zaal open:
  13.30


  Toegangsprijs:
  16,00