Popkoor Relaxz

Een popkoor waar je zingt voor je plezier!

Ons koor is opgericht in november 2016 en bestaat inmiddels uit 25 leden (tot nu toe allen dames). Iedere dinsdagavond repeteren we van 19.45 – 21.30 uur onder leiding van onze jonge, enthousiaste dirigent Jozefien Klop. Hierbij worden we muzikaal begeleid door pianist Harry Bruning. We zingen een mix van oude en nieuwe popmuziek, zoals nummers van de Beatles en Cohen, maar ook van Adèle, Dotan en Pharrell Williams. Een breed en modern repertoire dat ook zeker jongere leden zal aanspreken!

Er wordt in een ontspannen sfeer hard gewerkt tijdens de repetitie. Maar ook de factor gezelligheid en de sociale contacten staan hoog in het vaandel.

Nieuwe leden zijn welkom!

Zoek je een hobby en vind je zingen leuk, loop dan op dinsdagavond eens binnen bij de repetitie in het Dorpshuis in Angeren (Emmastraat 23) of bel een van onderstaande leden. Inmiddels hebben zich ook enkele heren gemeld die interesse hebben, maar zij vinden het gezelliger om met meer heren tegelijk te starten. Dus dames en heren, meld je aan! Heb je geen zang- en of koorervaring? Geen probleem! Het plezier in het zingen staat voorop. Ervaren zangers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Caroline Rasing, 06 29166006

Christa Gertsen, 06 40911218

Doran Hendriksen, 0610642418

In het nieuws

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Dorpshuis houdt ons koor op 20 september een gezamenlijke play-in met de koren ‘Schip Ahoy’ en Zang en Vreugd en met muziekvereniging St. Bavo, dweilorkest ‘De Deurdweilers’ en Harmonie Angeren.

Hoe gebruikt men het Dorpshuis?

  • Op dinsdagavond van 19.45 tot 21.30 uur repetitie

Verder lezen