Zaalinformatie

ZAALINFORMATIE

De Theaterzaal is de grote zaal van het Dorpshuis en heeft heel veel mogelijkheden.  Door de centrale ligging in het pand kan  de zaal door het openen van schuifwanden vergroot worden met Podium ’t Veld, zaal de Viswei en de gang, waardoor een evenementenruimte ontstaat geschikt voor 300 mensen. Licht en geluid, kleedruimten en laad en losgelegenheid zijn aanwezig waardoor deze ruimte inzetbaar is voor theater en muziekvoorstellingen, grote bijeenkomsten en vergaderingen en andere evenementen.

Podium

De theaterzaal heeft een vast podium van 80 m2 met 70 cm vloerhoogte t.o.v. de theaterzaalvloer. Het podium heeft een speelvloeroppervlak van 8,5 (b) x 6 mtr (d), is 3,80 mtr hoog en heeft een effektieve gebruiks-opening van 8 mtr breed. Vloerafwerking: zwarte waltonvloer Aanvoer van apparatuur kan rijdend gebeuren via onze 2 mtr. brede laad/losdeuren. Aansluitend zijn ruimtes inzetbaar als kleed- en make up-ruimte. Deze hebben een publieksvrije toegang naar het podium.

Mobiel podium

Wij beschikken over een mobiel podium dat overal in de zaal te plaatsen is, bestaande uit risers van 1 x 2 mtr, instelbaar is op 5 verschillende gebruikshoogtes. Hiermee is ons vast podium uitbreidbaar met maximaal 50m2 In deze zaal kan op verzoek onze zaalbar geopend worden. Door mobiele wanden tussen de verschillende zalen is het mogelijk om in de gezamenlijke ‘begane-grond ruimtes’ een activiteit te laten plaatsvinden voor ongeveer 1000 staande personen.

Naast evenementenruimte is de zaal ook in gebruik als repetitieruimte door Harmonie Angeren, Drumfanfare St. Bavo, dweilorkest de Deurdweilers en Zeemanskoor Schip Ahoy.

Capaciteit

275 personen in theater-opstelling en 150 personen bij ’theatercafé’ opstelling met zitjes.

Oppervlakte

240 m²

Vloergegevens

Parketvloer

Faciliteiten

  • Internet Wifi

  • Kleedkamers beschikbaar

  • Licht en geluid beschikbaar

  • Op diverse manieren te vergroten

  • Vast podium aanwezig 80 m2

  • Verplaatsbaar podium beschikbaar 50 m2

Deze zaal huren

Prijs

Wil je weten wat deze zaal kost?

Bekijk de prijslijst >

Of neem contact op >

Verder kijken?

Is dit niet helemaal wat je zoekt?

Bekijk andere zalen >

Deze zaal huren?

Neem snel contact op en neem de mogelijkheden door met onze beheerder.
Informeer naar beschikbaarheid

Verder lezen